English

RoBloggersSurvey2008

marker  Blog/Categorii
marker  Arhiva
marker  Calendar
 • August 2022
  Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  <<  <   >  >>
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31        
marker  Cautare
marker  Ultimele comentarii

Rezultate RoBloggersSurvey2007

TPark - sistem de parcare prin mobil

eLiberatica - The Benefits of Open and Free Technologies Conference 2008

Proiectul Zestre pentru Europa Capsula Timpului

eLearningBlog este blogul lunii august la jurnalismonline.ro

Castigator la categoria Cel mai informativ blog
marker Pe bloguri despre bloguri

Juriu roblogfest 2008

JobShop Timisoara

eLearningBlog

Zilele Biz, ziua 4: IT si telecomunicatii
10/26/06

Ziua de joi incepe acum, la 5:30, cand plec spre aeroport.

Probabil Cum aeroportul din Timisoara este singurul ce are wireless, apuc sa arunc o privire pe recent deschisul site BlogMarketing.ro, lansat pentru promovarea cartii lui Jeremy Wright; si nu numai, se pare ca se doreste a crea o comunitate de bloggeri, va oferi spatiu de gazduire - acum apar listate cateva bloguri, este drept, nu gazduite aici.

De pe IQads.ro - Live blogging cu Jeremy Wright la Zilele Biz am aflat apoi ca se dorea ca la lansarea cartii lui Jeremy, autorul si participanti sa posteze cate o nota pe bloguri.

La 9:05, am ajuns la World Trade Center, formalitatile de inregistrare, ii multumesc Elenei Neacsu pentru invitatie, primesc cartea lui Jeremy Wright si intru cu Andrei Rosca, la prima conferinta, IT&C Driven Economy.

Discursul ministrului MCTI despre proiectele recente si viitoare; intrebari la care raspunde prompt.

Apoi prezentari din zona telefoniei mobile.

Parcurg in diagonala cartea lui Jeremy; bine scrisa, subiecte familiare; va mai avea o sansa cea / cel sau grupul care se va mobiliza sa abordeze subiectul blogurilor din perspectiva romaneasca; apoi vor curge traducerile.

In pauza discut cu grupul mare de bloggeri ce se stransese pe hol - imagini la Nihasa - si ocupam o masa pentru conferinta asteptata - clip la Alex Brie.

Zilele Biz - Internet - a Power Tool for Business GrowthZilele Biz - Internet - a Power Tool for Business GrowthZilele Biz - Internet - a Power Tool for Business Growth

 Moderata de Rachad El Jisr, publisher la Business Media Group, initiatorul Zilelor Biz, conferinta Internet - a Power Tool for Business Growth incepe cu participarea video a lui Michael Arrington ( din pacate nu a putut veni, a avut preinfarct zilele trecute, aflu apoi ). Am retinut  ca o urmatoare aplicatie ce ar avea un succes urias ar fi cea care ar permite cautarile in podcasturile ( clipurile ) video - suntem in anul vlogurilor, nu? - inregistrarea participarii lui Michael la Lee Wilkins.

I se adreseaza intrebari - Radu Ionescu, Antonio Eram si Michael comunica foarte bine cu sala.

Zilele Biz - Internet - a Power Tool for Business GrowthZilele Biz - Internet - a Power Tool for Business Growth

Urmeaza Jeremy Wright cu o prezentare destul de scurta, despre companiile ce nu asculta, sunt surde, ignora  blogurile - vocile, feedbackul ( potentialilor ) consumatorilor, nu incurajeaza crearea comunitatilor in jurul lor: ?3 ways to kill a business?: Death by deafness, by ignorance, by stupidity.

O "disputa" cu Michael, cateva interventii din sala - Vladimir Oane - pe acesta tema; cred ca nicicare nu a vrut sa fie atat de strict in afirmatii - nici Jeremy ca ar trebui facuta comunicarea neaparat pe bloguri, nici Michael ca feedbackul nu ar fi intotdeauna necesar - vezi insemnarea lui Jeremy despre conferinta.

Zilele Biz - Internet - a Power Tool for Business GrowthZilele Biz - Internet - a Power Tool for Business Growth

Thomas Power - Chairman Ecademy, social networking system deschis in 1999, numarand acum peste 100 mii de membri, a vorbit despre valorile aduse de comunitatea de interes / practica din care faci parte - vezi prezentare Ecademy; a intalnit peste 10 mii din membrii retelei; vorbeste si despre noile sisteme mososo - mobile social software; imi amintesc ca de acest tip este ultima aplicatie - loopt  - sustinuta / lansata de firma lui Paul Graham - Y Combinator.

Zilele Biz - Internet - a Power Tool for Business Growth

Ultima conferinta a zilei E-commerce un business de viitor vine cu prezentari - studii de caz. Madalin Matica este un orator desavarsit, dovada ca am si uitat sa-i fac o poza cand se adresa participantilor :-)

Zilele Biz - E-commerce un business de viitorZilele Biz - E-commerce un business de viitor

O zi la care a meritat sa fi prezent, poate nu atat pentru informatii - nu neaparat prea multe noi, cat pentru oamenii ce i-ai ascultat / cu care ai discutat. Si chiar aceasta spunea Rachad El Jisr, inainte de inceperea Zilelor Biz: manifestarea se doreste a fi un small business village.

Posted by Carmen at 05:38:42 am into the following categories: Evenimente, Blogosfera romaneascaCarmen Holotescu
Director Timsoft
Activitati curente
Despre acest blog

marker  Sindicare
marker  Microblog

cirip.ro - microblogging

marker  BlogRoll
 • Colectia de bloguri/RSS romanesti
 • Bloguri educationale romanesti
 • Bloguri business romanesti
 • My favourite eLearning blogs
 • Toate RSS urmarite
 • All RSS I read
 • marker  Blogs Tools
  marker  Powered by